Papir- og kuvertvalg & grafiske løsninger

FÅ HJÆLP TIL AT VÆLGE DEN BEDSTE LØSNING

Express rådgiver om grafiske løsninger og leverer alle typer af grafiske produkter, hvor vi hjælper og tager ansvar for hele opgaven – både pris, kvalitet og tidsterminer.

Vi leverer grafiske løsninger til din Direct Mail. Både når det handler om almindelige tryksager som konvolutter og brevpapir, men også ved special-producerede tryksager, som vi sikrer lever op til krav for efterbehandling og kuvertering.

Såfremt din virksomhed har egne aftaler med tryksagsleverandører, er det intet problem. I så fald kan vi tilbyde at stå for al koordinering.

Express tager ansvar for hele værdikæden

Tryksager indgår altid i Direct Mail løsninger som en del af værdikæden. F.eks. er det vigtigt, at materialerne er maskinegnede og leveres optimalt i forhold til produktionen, ligesom det er vigtigt, at kuverter opfylder alle krav med hensyn til type, rudeplacering, afsenderadresse, logo og frankomærke. Dette for at sikre optimal produktion og forsendelse.

Hjælp med opsætning af kommunikation

Express har stærke værktøjer til opsætning af relevant kommunikation. Input til Express kan være en Indesign-fil eller et Word-dokument. De af Express klargjorte data er også input til opsætningsprocessen.

Kommunikationen kan være mere eller mindre individuelt tilpasset kunden. Jo mere individuel tekst og billeder, der skal opsættes – jo bedre skal data være forberedt af Express’ databehandlere.

Skal vi hjælpe dig med direkte markedsføring?

Vi ved, hvad der skal til for at skabe resultater! Uanset om det er masseudsendelse eller personaliseret materialer.